logo

Afscheid Sabine Bakker

Januari 2018 hebben we afscheid genomen van dirigent Bas de Ruyter en de vacature die daardoor ontstond werd al snel ingevuld door Sabine Bakker uit Sleeuwijk. 

Eind februari 2018 begonnen we samen met Sabine,  een nog jonge vrouw van  24, aan een nieuw avontuur. Sabine is afgestudeerd aan het conservatorium als docent in diverse disciplines, ook zang, dus dat kwam goed uit. Nadat we kennis hadden gemaakt en Sabine ons repertoire had bekeken, zijn we voortvarend van start gegaan. Oude nummers geüpgraded en een aantal nieuwe nummers erbij.  Aangezien eens in de twee weken  repeteren best lastig is om liedjes in te studeren is het haar toch gelukt ons heel wat bij te leren. De optredens die we met Sabine hebben gedaan, waren heel  fijn en gezellig. Ze is rustig, vriendelijk en vooral geduldig. Professioneel en punctueel , ze wilde graag dat het verzorgd was en dat het goed klonk.

Optredens op festivals in Middelburg en Oosterhout , waren heel fijn en relaxed. Mensen waardeerden wat we deden.

Ook het Kerstsfeer concert december 2018 in het RK kerkje in Woudrichem was een groot succes.  Het middag vullend programma  december 2019 bij de Zalmtrek in Woudrichem was heel mooi en viel in goede aarde. Diverse optredens in de buitenlucht, die niet makkelijk zijn i.v.m. geluid,  daar hebben we veel plezier aan beleefd.

Het optreden bij de Samen loop voor Hoop in Giessen, was ook zo'n hoogtepunt. Velen van ons hebben te maken gehad met de ziekte kanker waarvoor deze actie op touw is gezet, dus hoe fijn is het dan om hier met elkaar aan mee te mogen werken. 

Sabine is ook ambitieus en als je jong bent wil je vooruit en wil je meer, dus na 3 mooie jaren komt er een einde aan de samenwerking. Dat is jammer, maar ook begrijpelijk, want voor Sabine is het haar werk en ook haar hobby, en de schoorsteen moet wel blijven roken. We zijn dankbaar voor wat ze ons heeft geleerd en ook haar inzet en geduld. Het was een zeer goede en productieve samenwerking.  We hebben afgelopen maandag 5 juli afscheid genomen van elkaar.← terug naar het overzicht