logo

Foto's

Uitmarkt Woudrichem
Uitmarkt Woudrichem

Op zaterdag 10-09-2022 hebben we na een lange tijd weer mogen optreden. Dit was tijdens de uitmarkt in het Arsenaal te Woudrichem. Onze nieuwe dirigent Ine Blom heeft ons begeleid op piano wat heel mooi klonk. We hebben weer heerlijk gezongen ondanks dat veel koorleden afwezig waren .   &..

Lees meer
Nieuwe dirigent
Nieuwe dirigent

Sinds 28-03-2022 Is Ine Blom onze nieuwe dirigent. Op maandag 28-03-2022 hebben we onze eerste repetitie avond gehad met haar. Wie is Ine Blom? Haar eerste muzieklessen kreeg ze op achtjarige leeftijd en in 1978 studeerde ze af aan de Pedagogische Academie. Een van haar specialisatievakken was natuurlijk muziek. Kees Glaubitz was haar grote i..

Lees meer
Afscheid Sabine Bakker
Afscheid Sabine Bakker

Januari 2018 hebben we afscheid genomen van dirigent Bas de Ruyter en de vacature die daardoor ontstond werd al snel ingevuld door Sabine Bakker uit Sleeuwijk.  Eind februari 2018 begonnen we samen met Sabine,  een nog jonge vrouw van  24, aan een nieuw avontuur. Sabine is afgestudeerd aan het conservatorium als docent in diverse..

Lees meer
Start repetitie tijdens covid-19
Start repetitie tijdens covid-19

Gisteren avond zijn we weer begonnen met repeteren .   Het bestuur kwam met een voorstel: Wat missen we het zingen en het bij elkaar zijn !!!Langzaam beginnen koren weer te repeteren op afstand en/of buiten. Ook wij, het bestuur en Sabine , hebben hierover nagedacht. We hebben  een aantal leden gesproken die nog echt niet willen ..

Lees meer
15 jarig bestaan
15 jarig bestaan

Zaterdag 9 november hebben we ons 15 jarig bestaan gevierd. Samen met Muiterij Kantje Boord, was het een geweldige avond met veel sfeer en gezelligheid. 

Lees meer
Korenfestival Oosterhout
Korenfestival Oosterhout

Op zaterdag 28 september 2019 hebben we deelgenomen aan het koren festival in Oosterhout(N.Br). Koorleden uit het hele land reisde naar Oosterhout om hier twee keer op te treden op unieke locaties in het centrum. Korte indicatie : 50 koren, 1900 koorleden, 12 speellocaties, allerlei stijlen (van gospel tot smartlappen, pop en schipperskoren, alles..

Lees meer
De Samenloop voor Hoop Altena
De Samenloop voor Hoop Altena

29 juni 2019 Vanochtend om 11.30 uur gezongen met een passend repertoire tijdens De Samenloop voor Hoop Altena

Lees meer
VOlkoren festival Middelburg 2019
VOlkoren festival Middelburg 2019

Zaterdag 1 juni zijn we voor de tweede keer naar het Volkoren festival geweest in Middelburg. Het festival werd voor de 21ste keer georganiseerd. In totaal deden er deze zaterdag 93 koren mee op 20 locaties. We hebben twee keer mogen op treden. De eerste keer was om 12.00 uur bij ” Het Hofje onder de Toren”. Om 15.00 uur hebben we opget..

Lees meer
Fulco’s Vocaal Festival
Fulco’s Vocaal Festival

Zaterdag 25 mei 2019 hebben we mee gedaan aan het ”Fulco's Vocaal Festival” in IJsselstein. Er waren 60 koren en er werd gezongen op 10 verschillen de locaties. Wij mochten om 11.30 uur zingen op het Museumplein en om 14.00 uur in de prachtige Basiliek. We hadden een mooi repertoire voor beide locaties. In de Basiliek hebben voor..

Lees meer
Sfeer Kerstconcert 15 december 2018
Sfeer Kerstconcert 15 december 2018

Afgelopen zaterdag 15 december hebben wij, koor "Van alles Wâ" uit Andel, in een stampvol RK kerkje in Woudrichem een Sfeer Kerstconcert verzorgd. Na weken van oefenen vooral op de nieuwe nummers die aan ons repertoire zijn toegevoegd, is het dan eindelijk zover. Onze dirigent Sabine Bakker die sinds februari dit jaar bij ons de lei..

Lees meer
[1] [2] [3] [4] [5] Volgende pagina »