logo

Foto's

Kerstshow Bouwie
Kerstshow Bouwie

Zaterdag 23 december hebben we met ons koor bij Bouwie in Veen de mensen mogen vermaken met onze zangkunsten. We stonden gepland van 10.30 uur tot 13.30 uur maar het werd wat langer en het was een kerstshow dus dan zingen we ook kerstnummers, afgewisseld met wat andere vrolijke liedjes en ook wat serieuzere. Wij waren niet alleen, want samen met..

Lees meer
Optreden de Jager Giessen
Optreden de Jager Giessen

Zaterdag middag, 07-10-2023 gezongen in de Jager te Giessen. Tijdens de informatiemarkt: Wonen Zorg en Welzijn in de toekomst ook voor U. We hadden weer een leuk gevarieerd programma. Tune Van Alles Wâ, I have a Dream, You raise me up, Ode aan Maastricht, Op straat , Hallelujah, Climb every Mountain M'n dorpje dicht bij ..

Lees meer
de Notenhoff
de Notenhoff

Optreden maandag avond 19 juni in Zorgcentrum de Notenhoff in Andel. Een warme avond en dat maakte dat wij voor de bewoners van de Notenhoff een avondje luisteren en meezingen konden doen in de tuin en wat is er leuker dan buiten te zingen. Fijn dat zoveel bewoners zo lekker buiten konden zitten en naar ons konden luisteren. Ons repertoire is veelz..

Lees meer
Volkoren Middelburg 2023
Volkoren Middelburg 2023

Zaterdag 3 juni vertrokken wij, koor “Van alles Wâ”, met Zwaluw reizen en aan het stuur Johan Bok, naar Middelburg voor het festival MiddelburgVolkoren. Het was nog vroeg, 8.30 uur zijn we vetrokken en onderweg in Ossendrecht kregen we heerlijk koffie met appelgebak. In de bus hebben we de stemmen los gemaakt, aangezien we voor in..

Lees meer
10e Fulco’s Vocaal Festival IJsselstein
10e Fulco’s Vocaal Festival IJsselstein

Dit jaar hebben wij weer mee mogen zingen op het festival. Een prachtige zon overgoten zaterdag. Om 13.00 uur in het Fulcotheater theaterzaal en om 15.30 uur Locatie Kasteeltoren. We hadden een leuk repertoire voor binnen en buiten. Het publiek heeft genotenen wij ook.

Lees meer
Voorjaarsconcert
Voorjaarsconcert

Op zaterdag avond 01 april 2023 waren we uitgenodigd door de Activo-Band, om samen een voorjaars concert te  gegeven. We hebben mooie nummers als koor Van Alles Wa mogen zingen. Ook hebben we enkele nummers samen gezongen, zoals Brabant, Daar bij die Molen, en Halleluja. Het was een zeer geslaagde avond.  

Lees meer
Kerstconcert De Zalmktrek
Kerstconcert De Zalmktrek

Donderdag 22-12-2022 hebben we weer een kerstconcert mogen geven bij” Stichting De Zalmtrek “ in Woudrichem. Het  repertoire zag er als volgt uit: Adeste , Morning has broken , You raise me up , Perhaps love, Signore delle cime , I have a dream, God rest ye merry gentlemen, Joy to the world, Let heaven and nature sing, Evenin..

Lees meer
Optreden Wijkenstein
Optreden Wijkenstein

Gisteren avond, 22 november 2022, hebben weer mogen optreden in verzorgingshuis Wijkestein te Wijk en Aalburg. Het was een gezellige avond met mooie liedjes, uit verschillende landen. Iedereen heeft genoten .

Lees meer
Uitmarkt Woudrichem
Uitmarkt Woudrichem

Op zaterdag 10-09-2022 hebben we na een lange tijd weer mogen optreden. Dit was tijdens de uitmarkt in het Arsenaal te Woudrichem. Onze nieuwe dirigent Ine Blom heeft ons begeleid op piano wat heel mooi klonk. We hebben weer heerlijk gezongen ondanks dat veel koorleden afwezig waren .   &..

Lees meer
Nieuwe dirigent
Nieuwe dirigent

Sinds 28-03-2022 Is Ine Blom onze nieuwe dirigent. Op maandag 28-03-2022 hebben we onze eerste repetitie avond gehad met haar. Wie is Ine Blom? Haar eerste muzieklessen kreeg ze op achtjarige leeftijd en in 1978 studeerde ze af aan de Pedagogische Academie. Een van haar specialisatievakken was natuurlijk muziek. Kees Glaubitz was haar grote i..

Lees meer
[1] [2] [3] [4] [5] Volgende pagina »