logo

Foto's

Optreden Hank
Optreden Hank

Maandag 16 april hebben we ons eerste optreden gehad onder leiding van onze nieuwe dirigente Sabine Bakker, uitreiking van de cheques van de Rabobank Clubkas te Hank. Er was een gezonde spanning te voelen. We hebben enkele mooie nummers gezongen,  het  publiek was enthousiast en we  kregen mooie complimenten.  

Lees meer
Afscheid Bas de Ruyter
Afscheid Bas de Ruyter

De repetitieavond na het optreden bij Muziekvereniging Kunst en Vriendschap in Rijswijk, heeft onze dirigent Bas de Ruyter aangegeven bij ons te willen gaan stoppen en dat is inmiddels ook gebeurd. Hij heeft ons veel geleerd en het koor naar een hoger niveau getild en daar zijn wij hem zeer dankbaar voor. Wij hopen dat hij zijn draai weer heeft gev..

Lees meer
Nieuwjaarsconcert
Nieuwjaarsconcert

Zaterdag avond 13 januari 2018 een prachtig optreden gehad samen met fanfarekorps,"' Kunst en Vriendschap"' Giessen/Rijswijk in Het Brabantse Land te Rijswijk  

Lees meer
Kerstconcert Woudrichem 2017
Kerstconcert Woudrichem 2017

Op   22 december 2017  hebben wij een gezellig en goed kerstconcert gegeven bij stichting De Zalmtrek te Woudrichem.   Hier onder het repertoire wat wij hebben gezongen.   Morning has broke You raise me up ( Solo Kees) Adeste Een nieuwe morgen I have a dream Jingle bells Happy x-mas ( war is ov..

Lees meer
Aelse dag 2017
Aelse dag 2017

Zaterdag 3 juni gezellig gezongen op de jaarlijkse Aelse dag

Lees meer
Koren festival Monnickendam
Koren festival Monnickendam

Op zaterdag 20 mei 2017 hebben we ons jaarlijks uitje gehad. Gekoppeld aan de 22ste  korendag Monnickendam. Er deden 72 koren mee. Optredens op diverse locatie. Eerst ingezongen in de school Binnendijk en daarna opgetreden in de Grote Kerk. Op 17.00uur was er een slotmanifestatie in de Grote Kerk, onder begeleiding van Chr. Muziekvereniging..

Lees meer
12,5 jarig bestaan
12,5 jarig bestaan

Het 12½ jarig bestaan van koor “Van alles Wâ”. Wat begon met een idee van een aantal ondernemers  om een koor op te richten, is nu een niet meer weg te denken vereniging uit ons dorp Ael, zoals wij dat noemen. Met veel plezier wordt er gezongen en dat trekt aan, want er zijn inmiddels ook leden uit de omgeving aangesch..

Lees meer
Kerstconcert RK Woudrichem
Kerstconcert RK Woudrichem

Het koor Van Alles Wâ gaf op zaterdag 17 december 2016 een kerstconcert  in de RK te Woudrichem,met medewerking van: Soliste Berit Smelt-Paulides, pianist Frans Hendrix,Quintet van AFC en natuurlijk “Van alles Wâ” onder leiding van Bas de Ruyter. Er werden een  aantal kerstliederen ten gehorte gebracht, maar oo..

Lees meer
Optreden Lemmeskamp
Optreden Lemmeskamp

Afgelopen zaterdag 10 december  opgetreden in De Lemmenskamp te Woudrichem. Een afwisseling van Nederlands en Engelse muziek en  twee solo stukken, (mag ik dan bij jou) en (God Rest You Merry Gentelman).Na de pauze een gedeelte van ons kerst repertoire ten gehoren gebracht.

Lees meer
Samen Loop voor Hoop
Samen Loop voor Hoop

Een geweldige afsluiting van ons seizoen. Een avond waar iedereen van onder de indruk was. Zoveel mensen die zich inzetten voor kankeronderzoek. Mensen die 24 uur lang rondjes lopen om geld te verzamelen. Maar ook al die vrijwilliger. Wij als koor hebben geprobeerd hier een klein steentje aan bij te dragen.

Lees meer
« Vorige pagina [1] [2] [3] [4] [5] Volgende pagina »