logo

Foto's

Fulco’s Vocaal Festival
Fulco’s Vocaal Festival

Zaterdag 25 mei 2019 hebben we mee gedaan aan het ”Fulco's Vocaal Festival” in IJsselstein. Er waren 60 koren en er werd gezongen op 10 verschillen de locaties. Wij mochten om 11.30 uur zingen op het Museumplein en om 14.00 uur in de prachtige Basiliek. We hadden een mooi repertoire voor beide locaties. In de Basiliek hebben voor..

Lees meer
Sfeer Kerstconcert 15 december 2018
Sfeer Kerstconcert 15 december 2018

Afgelopen zaterdag 15 december hebben wij, koor "Van alles Wâ" uit Andel, in een stampvol RK kerkje in Woudrichem een Sfeer Kerstconcert verzorgd. Na weken van oefenen vooral op de nieuwe nummers die aan ons repertoire zijn toegevoegd, is het dan eindelijk zover. Onze dirigent Sabine Bakker die sinds februari dit jaar bij ons de lei..

Lees meer
Optreden verpleeghuis De Notenhoff.
Optreden verpleeghuis De Notenhoff.

Zaterdag middag 1 september  hebben we opgetreden in verzorgingshuis De Notenhoff in Andel. Prachtige zonnige middag, lekker in de openlucht gezongen. Leuk repertoire, You are my sunshiun,  Brabant, Echte vrienden, Laat de droom bestaan, Lass die liebe Sonne ein, California dreaming, Nooit meer een morgen, Perhaps love, Lament de St.Ja..

Lees meer
Jaarlijks uitje 2018
Jaarlijks uitje 2018

Ook dit jaar weer een jaarlijks uitje. Door het bestuur was gekozen voor de stad 's Hertogenbosch. Lekker dicht bij. Om 11.00 uur hebben we gezongen in verpleeghuis Antoniagaarden. Daarna lekker vrij shoppen of een terrasje pikken. Om 13.30 uur hebben we een rondleiding gehad door twee gidsen, die ons de stad met zijn geschiedenis beter heeft l..

Lees meer
Optreden Hank
Optreden Hank

Maandag 16 april hebben we ons eerste optreden gehad onder leiding van onze nieuwe dirigente Sabine Bakker, uitreiking van de cheques van de Rabobank Clubkas te Hank. Er was een gezonde spanning te voelen. We hebben enkele mooie nummers gezongen,  het  publiek was enthousiast en we  kregen mooie complimenten.  

Lees meer
Afscheid Bas de Ruyter
Afscheid Bas de Ruyter

De repetitieavond na het optreden bij Muziekvereniging Kunst en Vriendschap in Rijswijk, heeft onze dirigent Bas de Ruyter aangegeven bij ons te willen gaan stoppen en dat is inmiddels ook gebeurd. Hij heeft ons veel geleerd en het koor naar een hoger niveau getild en daar zijn wij hem zeer dankbaar voor. Wij hopen dat hij zijn draai weer heeft gev..

Lees meer
Nieuwjaarsconcert
Nieuwjaarsconcert

Zaterdag avond 13 januari 2018 een prachtig optreden gehad samen met fanfarekorps,"' Kunst en Vriendschap"' Giessen/Rijswijk in Het Brabantse Land te Rijswijk  

Lees meer
Kerstconcert Woudrichem 2017
Kerstconcert Woudrichem 2017

Op   22 december 2017  hebben wij een gezellig en goed kerstconcert gegeven bij stichting De Zalmtrek te Woudrichem.   Hier onder het repertoire wat wij hebben gezongen.   Morning has broke You raise me up ( Solo Kees) Adeste Een nieuwe morgen I have a dream Jingle bells Happy x-mas ( war is ov..

Lees meer
Aelse dag 2017
Aelse dag 2017

Zaterdag 3 juni gezellig gezongen op de jaarlijkse Aelse dag

Lees meer
Koren festival Monnickendam
Koren festival Monnickendam

Op zaterdag 20 mei 2017 hebben we ons jaarlijks uitje gehad. Gekoppeld aan de 22ste  korendag Monnickendam. Er deden 72 koren mee. Optredens op diverse locatie. Eerst ingezongen in de school Binnendijk en daarna opgetreden in de Grote Kerk. Op 17.00uur was er een slotmanifestatie in de Grote Kerk, onder begeleiding van Chr. Muziekvereniging..

Lees meer
« Vorige pagina [1] [2] [3] [4] [5] Volgende pagina »